Donut Corporate

Dăi cu dolofani, ca să meargă bine ziua

Knock-knock! Strânge toți colegii, managerii, echipa de HR. Toți pofticioșii. E timpul pentru un meeting, pentru socializare sau pur și simplu ziua de luni este infinit de lungă? Noi facem totul infinit de delicios.

Comandă minim 54 de donuts și noi venim cu 10% extra donuts din partea casei. – Și acum orice întâlnire ai avea, vă bucurați mai mult de ea. Frumoasă-i lumea cu dolofani! Yummm.

#PartyOn with DonutWall – îndulcește petrecerea și distreză invitații

120 de dolofani colorați, gustoși și proaspeți fac echipă bună la evenimentul tău. Cu glazură, umplutură, arome care mai de care – garantează distracție mare, mare și tare.

Pentru evenimente corporate, nunți sau botezuri – comanda poate fi plasată cu minim 24h în prealabil. Dolofanii vin la pachet cu un #DonutWall.

Preț: 800 lei TVA inclus.

Orice pofta ai avea – uite cum venim la usa ta!

Nimic nu poate sta în calea poftelor tale! La birou, captiv cu iubita la film, pe canapea sau cu gașca – Hello Donuts e pe drum.

Am pregătit pentru tine 5 arome delicioase + 1 gratis. La feel de yummy! Și pentru că este important să te hidratezi, noi îți punem la pachet și o apă plată la 0.5 – fresh, fresh de tot! – totul la 40.95 lei.

Ofertă valabilă la comanda prin FoodPanda & Takeaway. Comenzile pot fi plasate până la data de 30.06.2020.

Pentru pofticiosi cu pofte speciale // 12 donuts la numaratoare

Când aduni gașca, comandă DONUTS. Condimentăm iubire în compoziții dulci. Îi aranjăm frumos în pachet și în rucsacul galben îi trimitem către voi. Voila! Chiar atât de simplu 😉

Plasează comanda prin Glovo opțiunea ORICE – pachet de 12 donuts. Și pentru că ne sunteți simpatici, pachetul este redus de la 78lei la 69.99lei. Ca să fie cu yummy bun pentru toatăăăă lumea!

Verifica mereu ofertele de la Uber Eats. Venim cu noutati lunar!

Preparam special pentru tine mesajul dorit

Nimic nu spune “Te iubesc”, “Big Like” sau “Sorry” mai bine decat glazura si topping-urile noastre delicioase, aranjate cursiv pe un donut delicios, colorat si vesel.

Da-ne un tzarrr. Preparam special pentru tine mesajul dorit, pe un donut personalizat. Promitem ca mesajul tau va fi citit si savurat… pana la ultima virgula.

Coloreaza si energizeaza petrecerea ta!

Cum? Cu o comanda speciala de Hello Donuts.
Oricati vrei, personalizati sau cu ornamentele obisnuite din dotare, Hello Donuts strang gasca si incing distractia.

Cele mai reusite petreceri sunt ne-planificate, asa ca nu te sfii sa ne dai o comanda URGENTA de donuts pentru mai multi. ii preparam si ii livram cat de repede putem.

spune Hello Donuts!